lördag 2 juni 2012

Knytis

Lugn och fin tjej-kväll hos vännen M. Ikväll har vi vin/lchfknytkalas tillsammans, skönt att koppla av med god mat, dryck och snacks :) Trevligt med helg!



fredag 1 juni 2012

Var är värmen?

Fina fredag; vi har fixat lite inne efter jobbet ikväll. Efteråt blev det fredags-bastu, (längesedan känns det som). Men det är nog lite som en tradition att bada bastu fredagar, och en ruggig kväll som denna känns det helt rätt med bastu och värme! Ja, jag vet det är den 1:a Juni idag men känns inte alls så, kallt och dåligt väder, (som det brukar vara helgen när det är skolavslutningar).

Happy Friday
Ha en fin helg!
¨ Kram ¨


torsdag 31 maj 2012

Lila Växtlådan

Gröna ärtväxter i lila växtlådan
Har varit ute på gården ikväll med Asterix, vi har pysslat och planterat lite växter/blommor. Och så mitt i allt kom jag på att jag hade sått ärtor i lila växtlådan som jag spikade ihop för några veckor sedan. Javisst, i den hade det nu kommit fram växter. Hoppas det i sommar kommer en massa med färska ärtor av växterna.

Gott med färska ärtor.

onsdag 30 maj 2012

Heminredningsparty

LIVING AND ROOM
Nu har jag varit med om mitt livs första heminredningsparty.
Ikväll hade jag homeparty hos mig med Living and Room. Vi fick visning och blev demonstrerarde av utvalda produkter. Oj j*klar vad mycket snygga grejor, så mycket man önskar och som skulle passa här och där i hemmet :) OJOJ säger jag! Så skoj att se på grejerna live och att samlas med en massa fina Vänner på ett heminredningsparty som detta. Allt i ett koncept kan man lugnt säga, man får tillgång till shopping av vackra heminredningsprodukter och umgås, tjej-snacka, fika, QL :)
Tror vi alla hade lika trevligt, nu ska jag fortsätt kolla i katalogen
och bli mera sugen på att shoppa inredning...

"I wish" att jag skulle kunna köpa en massa ur Living and Rooms snygga sortiment!
Snygga lyktor
Super Cool Vin förvaringsbox,
den skulle passa fint fint att bjuda vin ur ;)
Härligt Brickbord!

tisdag 29 maj 2012

Ute Period

Visst är det en underbar årstid

Nu just tillbringar jag ganska mycket av min ledig tid utomhus och det är nu man kan börja "blomma" upp igen efter den mörka perioden. Jag tycker det är så avkopplande ute denna årstid och för mig är det också skönt att kom ut i friska luften och koppla bort allt som har med teknik, internet och "cybervärlden" att göra. Därför har det nu varit en lite lugnare period med min blogg de senaste dagarna...för att jag är varit mycket ute och tagit pauser från datorn, det behövs ibland för mig då jag ändå sitter framför datorn 5 dagar i veckan i mitt dagliga jobb. Så för mig känns det lite som lyx att inte alltid vara uppkopplad till nätet,
(...försöker oxå håll mig bort från att surfa via mobilen :P ).

Yes, snart Juni och Sommar :) Nu ska vi njuta!