lördag 6 april 2013

Grotider

Nu har jag sått fröna för årets förodling. Få sii då om de blir till någe, om det snart börjar 'picka' fram någe grönt... Gro gro och bli stora fina plantor till i sommar :-)
Iallafall fick jag nu se ett fint vårtecken idag, krokusarna hade börjat kom fram i vår gräsmatta, yes! Vilken glädjekick man får när det börjar grönska, fint med vårblommor.













fredag 5 april 2013

Fredagsgött

Till Kvällens middag blev det plockmat och rökta räkor. Gott gott och nu är magen full av räkor, så nu blir det soffan och tv.

Och ja, Idag fick Asterix nytt halsband, efter jobbet åkte vi till djur-butiken och provade/shoppade nytt halsband åt honom. Duktig hund som tycker om att gå i butiker, för sånt gillar ju också jag, bra med shopping kompis :-)









torsdag 4 april 2013

I trädgårdsbutiken

Idag besökte jag trädgårdsbutiken och där hade det kommit en del nyheter. Skulle kunna va där och kolla runt i flera timmar... Idag köpte jag hem några påsar med frön, så nu ska det förodlas tomater, paprika, spenat och grönkål, mums! Och ja, de var givmilda på trädgårdsbutiken, varje kund fick ta hem en bukett med tulpaner. Jag valde en bukett med lila tuplaner, så nu har vi fräscha tulpaner på bordet :-)















onsdag 3 april 2013

Lapptäcke

Funderar på att sy ett lapptäcke, men vet inte om jag kan...har aldrig sytt någe sånt...så nu gäller det att få tag på en massa snygga tyg och pyssla ihop ett täcke.



tisdag 2 april 2013

Sånt som värmer otroligt mycket i hjärtat


Det värmer mitt hjärta och Gläder mitt sinn,
Varje gång jag får prata med en kär Vän!

Ikväll fick jag prata med min rara Vän M.
Hon är alltid är så Glad och Hon värmer alltid hjärtat mitt.
Hon känner mig så bra och Hon vet ibland mera om mig än jag själv gör... :)
<3 Vänner <3




måndag 1 april 2013

Ut med fyrhjulingen

Idag har vi varit ut och kört fyrhjuling. Man måst ju nog passa på att va ute när det är fint väder och medans isen håller att färdas på.













söndag 31 mars 2013

Påskabrasa och Lamm!

Igår blev det 12 timmars häng med rara vänner hos familjen A&R i Gesterby. Vi började fira påskdagen med att va ute och elda brasa, grilla korv, fika och njuta av en massa sol, alltså vilken värme det var ute, äntligen blir det varmare tider.
Och våra hundar fick busa av sig hela dagen, vilket spring de hade i benen, ojoj full fart, så på kvällen var det vila som gällde för dem...bra att få gör av med lite energi...

På kvällen fortsatte vi med bastu och knytis middag. Så gott med allt gott käk som vi alla hade fixat till kvällen. Lamm, rotsaker, tsatsiki, sallad, röror, chokladkaka, mango och goda drycker till. Nu är årets påsk firande över, med en massa fina minnen och roliga skratt :-)