lördag 9 mars 2013

Solsken och Stan

Idag blev det en sväng på stan för oss och så blev det fika/lunch på nya stället Great subs&sallads, fräscht käk och massa ingredienser att välja på, me like :-)
Ikväll testa jag på ett nytt recept: Adas Polo, hittade receptet i dagens tidning. Gott med linser, russin och dadlar i maten. Nu är det mello som gäller för oss, soffan och lördags-dryck.













fredag 8 mars 2013

Team Day på Havsvidden

Team day med nya avdelningen på Havsvidden. Skojig dag på fint ställe och Så coola/glada kollegor jag har fått möjlighet att umgås med idag/ikväll. QL!





















torsdag 7 mars 2013

Specialist dag

Har idag varit på kommunikations dag med specialisterna på mitt jobb, och så avslutade vi dagen med gemensam middag i stan. Trevlig dag med trevliga kollegor :-)





onsdag 6 mars 2013

Lillördags Sushi

Ikväll hämta jag hem Sushi till middag, gott gott med starka wasabi :-)





tisdag 5 mars 2013

Promenad i stan

Ikväll gick vi på promenad i stan med vännen M. och hennes hund Hector. De e både bra och nyttigt för våra han hundar att de träffas och får gå en sväng tillsammans så de lär sig att umgås normalt med andra han hundar. Samt lär sig Asterix med stans alla dofter när vi går på promenader i stan.





måndag 4 mars 2013

Jordgubbar

Det va Gött med färska jordgubbar efter kvällens bodybalance pass. Nu börja jag redan se fram emot årets jordgubbssäsong!