fredag 7 juni 2013

Närpes besök

Idag började jag dagen med sovmorgon, skönt, (har hört och fått tips från många att det är nu jag ska passa på att sova före det blir bebis tider...så nu gör jag det, sover zzz). 

Fick en bra start på dagen med en god frukost, efteråt åkte jag in till lilla Närpes city för lite shopping, det blev halpa och lidl race, träffa vänner på fika, så en lugn dag har jag haft med en massa trevliga besök.

Ikväll blev det grillmiddag hos Andreas föräldrar. Alltid gott med grillat på sommaren och så skönt att kunna sitta ute på altan och umgås om kvällarna då solen värmer. 








torsdag 6 juni 2013

Åka Skärgårdsvägen

Idag har vi åkt ut på lite semester. 
Denna gång valde vi att åka skärgårdsvägen till fastlandet. Det gick snabbt att åka över fast vi byte mellan fyra olika färjor och det var så vackert att se på den åländska skärgården. 
Super Lugnt, avkopplande havsluft och passligt med passagerare var det på dessa färjor. Så jag rekommendera nog folk som skall till och från Åland i sommar att ta skärgårdsvägen :)














onsdag 5 juni 2013

Projekt gjutning

Idag kom det leverans av betong. Så i eftermiddag och ikväll blev det projekt för oss att släta ut betonggjutnings ytorna i formarna.
Sambo hade fixat formar vid garage infarterna och så gjorde vi också en form kant vid gräsmatts kanten så det ska bli stiligare kant skillnader mellan gårdsplan och gräsmattan.






Hoppas resultatet blir bra :)
Tack brorsan, syster och pappa för all hjälp!!!

Och det bästa var ju att det lämna betong över så då fick jag chansen att fylla olika hinkar, det blev några, och så fick jag den stora formen fylld så snart har jag två lika stora krukor som jag kan plantera i, men vad ska jag hitta på, kanske någe fint träd eller nån cool buske....



Yes då var ett av Sommarens projekt nästan klart på gården, då är det bara att ta tag i nästa projekt som vi ha planerat...och det får ni se/läsa mera om i Sommar. Imorgon tar vi nu lite semester och åker till fatslandet. Ska bli fint med en liten trip, och att snart få träffa nära och kära....Ses snart :)

tisdag 4 juni 2013

Ruggigt väder

Bbrrr, kallt, regnigt och ruggigt väder idag. Det har varit bäst att hålls inne.
Eldat liten brasa, på med yogasockorna och fram med filten.


Och ikväll kom dimman:

Samt såg vi en massa olika sniglar som hade kommit fram på kvällens promenix:




måndag 3 juni 2013

söndag 2 juni 2013

Sommar Sommar

Vaov vilken semester start på Juni! 
Idag kan man absolut säga att det är sommar på riktigt. Vilket super väder med en massa sol och värme :)
Vi har varit ute hela dagen och tagit in sol energi. Jag har pysslat med att putsa och rusta upp min gamla matsol som då blev klar, bara målningen kvar nu då så är den klar att användas för bebis.



Ikväll fick Asterix ta ett kvällsdopp, han gilla det och jag våga nu helst doppa fossingarna...(badkrukan Sophia 😜)




Fin utsikt och God mat

Igår kväll var vi ut på 'inför' sommaren middag med Andreas jobb och hans roliga kollegor. Partners var också medbjudna på middags bokningen.
Vi blev bjudna till Sea point Restaurant & Bar i Östra Hamnen som ligger nere vid gästhamnen på 3 rätters middag och drycker. En Så fin utsikt att få se ut över vattnets lugn, kolla in olika båtar och äta god mat på samma gång.