lördag 30 mars 2013

Påsklördag på Solberget

Påsklördags häng hos M Rösgren på Solberget. Vi har fixat middag tillsammans och ätit gott. Nu fortsätter vi kvällen i lugn och ro i soffan, de e så skönt med lång ledigt denna helg.





















fredag 29 mars 2013

Påsk pilkning

Idag långfredag har vi spenderat ute på isen med family. Vilket super väder, solen värmde och man fick ta in en massa frisk luft. Pilkningen gick nu sisådär...några napp fick vi. Ikväll känns det i ansiktet att solen värmde, mina kinder värmer ännu och nu har fräknarna börjat kom fram :-)













torsdag 28 mars 2013

Värmer upp för Påsk

Nu värmes det upp för Påsk. Fint med kortare jobbdag så man hann fixa kvasten klar inför helgens avfärd...hahaa...
Ikväll fick vi gäster, rara syster och hennes snälla Sambo E. kom till oss. Nu har vi värmt upp oss med bastu och det blev ganska varmt så efteråt blev det svalkande drycker. Glad skärtorsdag :-)





onsdag 27 mars 2013

Cheese

Fick idag en massa ostar i gåva av gästerna som kom på besök. Och jag som gillar ostar av alla slag blev jätte glad, tack tack. Cheese :-)



tisdag 26 mars 2013

Prischock på Påskmust

Alltså hur kan det vara möjligt??!!
Då jag var via butiken tänkte jag nästan svimma då jag läst vad priset är på 4-pack påskmust = 13,20€. Jag måsta kolla flera gånger på priset och ja, klart och tydligt stog det 13,20€!?!?
För senast helg när vi var till Sthlm så köpte vi exakt samma sorts 4-pack påskmust för 39,95kr + 8 i pant! Så man kan ju lugnt säga att det är ganska StOr skillnader på påskmust priset på Åland och i Sverige. Helt sjukt för exakt samma sort och märke??!! Man kan ju få 2st 4-pack påskmust i Sverige för lägre pris än för en 4-pack på Åland.... Nu ska jag njuta av de flaskor vi har hemma för här i butiken kan man ju inte köpa påskmust för det pris de har idag!











måndag 25 mars 2013

Memma tider

Memma är bra för (trög) mage...
Nu då det är påsk-veckan ska det ätas memma.



söndag 24 mars 2013

Aktiv Söndag

En aktiv och händelsefylld söndag blev det idag. Började dagen med avkopplande Pilates pass efteråt packades väskan för picknick med korv grillning och plätt stekning i skogen. Vi gick upp på berget vid vårt boende och brorsan med familj kom oxå med oss, trevligt.Oj vad solen äntligen har börjat värma, vi fick både njuta av sol och god picknick ute.
Ikväll har vi varit på kalas. Min rara syster fyller år idag, vi samlades alla hos mamma & pappa för att fira henne. Då hon oxå är här på Åland nu just för att gör sin praktik så passade det ju bra att fira henne i år. Det bjöds på smörgåstårta och tårta som mamma hade fixat.
Super Fin avslutning blev det på denna vecka!