fredag 31 maj 2013

Fotvårdskväll hos mig

Ikväll har det varit fotvårdskväll på altan och fredagsmys hos mig. Vi hade fossingarna i fotbaljor och fick prov på olika aloe vera produkter. Min granne C. kom över och hade Forever info och prova på åt oss.
En skön inledning på helgen blev det för oss, glada fötter fick vi och en massa tjej-snack hann vi med, tiihiii. Fint med rara vänner :)






torsdag 30 maj 2013

Rabarber gott

Ikväll blev vi bjuden på fika hos brorsan med familj. Mums med rabarberpaj och rabarberkaka 😆



onsdag 29 maj 2013

Dagens blomma

På dagens promenix plockade jag hem Liljekonvaljer, de doftar ju bara så gott. Mmm doften sprider sig i vårt hem.


tisdag 28 maj 2013

Att Vänta....

Jepps så är det, väntans tider... Det blir tillökning hos oss :) Vi har den äran att utökas i sommar... Spännande tider, min mage växer nu just fint, full fart är det på h*n, massa med rörelse varje dag och veckorna går ju så snabbt tycker jag. Snart blir vi föräldrar till vårt första barn <3

Här om dagen fick vi hem årets Moderskapsförpackning, den innehöll en massa fina grejer. Starka färger och söta kläder/grejer fick vi till bebisen. Det var nu ett enkelt beslut för oss att ta lådan istället för 140€, en super förmån att få en låda med en massa användbara saker, så lådan är helt klart är värt mera.
Nu ska jag tvätta och börja fixa till lite mera tills h*n kommer till oss :)
Här nedan några bilder på mammalådan:





måndag 27 maj 2013

Hembakat

Jag gillar att baka eget bröd och experimentera med olika ingredienser. Denna gång blev det Kokosbröd jag fixade ihop, mums med kokos :) Brödet lyckades bra och det var enkelt fixat tog ca 45 min så var det klärt.
Gott med hembakat!



söndag 26 maj 2013

Bröllopsinbjudan

I sommar blir det att gå på Bröllop för oss. Ikväll fick vi bröllopsinbjudan av vännerna M&R. Ska bli så fint med Juli bröllop, skoj skoj! Men vad ska man ha på sig...