lördag 2 februari 2013

Spel och Musik

Soligt och fint väder har vi haft idag. In med sol-energi :-)
Till middag ikväll fixade jag vinkokta blåmusslor med aioli, mums vad gott och färsk gräddad Ciabata bröd käka vi till.
Kvällen fortsatte vi i stan hos Vännerna M&R, spela spel, drick lite vin och kolla på första uttagningen i melodifestivalen och snaaaart e det dax för Plura i Spanien, yes, det tror jag blir bra lördags tv.







fredag 1 februari 2013

Februari

En dag fylld med info, planering, idéer och händelser. Och då var Februari 2013 igång. Relax på soffan :-) alltid lika avkopplande med en fredags kväll hemma, tävling i tv -> yes, på spåret.













torsdag 31 januari 2013

Gåva till mig!

Yes, jag älskar överraskningar :-)
Ikväll fick jag en gåva av min goa och söta Sambo när han kom hem från jobb. Nu är jag så glad, fick den gåva som jag önskat mig. Lycklig är jag, vilken snäll fästman jag har!

onsdag 30 januari 2013

Gracekryssning

Och på posten idag fick vi hem ett presentkort för Gracekryssning.....hhmmm och vi som älskar att åka på kryssningar (not!). Nåja vi tackar Viking för gåvan och vi kommer nog att åka med Grace förr eller senare, då vi bor på en Ö är färjan ett vanligt färdmedel för oss.

Jobb och Jobb

Jadå, denna vecka har det varit en massa jobb för mig och deadlines att hålla. Hohoo men nu är det mesta på plats för denna period och ikväll har det varit ledig kväll med middag hos mamma & pappa. Magen full med en massa god mat och efterrätt, nu bara vila på soffan ;-)











söndag 27 januari 2013

Rofylld Helg

Lördag och Söndag har varit rofyllda dagar. Pysslat i hemmet, fixat i köket, umgåtts med vänner, kramast med fina sambo och söta asterix. Badat bastu, kollat film och slappnat av med livsyoga pass, skönt! 
Ikväll njuta av ledig kväll och bara vara....

Ljus och Värme
Livsyoga

Bastubad
Varma Kramar