lördag 9 februari 2013

Syster Träffis

Yes, idag fick jag träffa min rara Syster. Vi har haft en fin dag och hunnit prata av oss en del om dittan och dattan, tiihiii :-) Ikväll blev det pizza till middag, goda pizzor med en massa ost på!





fredag 8 februari 2013

Superflingor

Har nu hittat en god sort av flingor, jag köpte hem Paulúns Superflingor - Fullkornsdinkel med kokos & äpple smak. Och förstås gilla jag smaken då det var kokos i flingorna, dessa passar bra till frukost och mellanmål.







torsdag 7 februari 2013

Bokrea & Fika

Behövde ut och lufta mig lite så åkte en sväng till stan med mamma. Vi gick på bokrean som började idag, och det blev att fynda hem några böcker.
Efter bokrean gick vi på fika till Bagarstugan, så gott med Latte-smörgås-äppelpaj, mmm!















onsdag 6 februari 2013

Lillördag och Gäster

Ikväll fick vi middags gäster så då blev det taco/tortilla till lillördags-middag. Enkelt fixat och Gott med stark och kryddig mat.
Nu är det film och soffmys då våra magar är fulla, och jodå, lite efterrätt fick också plats :-)







tisdag 5 februari 2013

Liten snabb flygtur

Det blev en liten flygtur från Åbo till Mariehamn idag, snabbt och smidigt tog jag mig hem med NextJet. Det va inte så mycket service under resan, inte ens en karamell fick vi passagerare...och idag firas det Runbergsdagen så en Runbergstårta skulle de ju ha kunnat bjud oss på ;-) Men jag och pappa som hämta mig från Mariehamns flygplats åkte via butiken och köpte tårtor då jag kom hem, så nu har jag mumsat Runebergstårtor, mmm de e så goa!















måndag 4 februari 2013

Testar Nya Viking Grace

Okej, det blev då redan denna vecka som jag testar att åka med nya färjan Viking Grace. Snygg inredning tycker jag det är och fräscht doftar det "ännu..." här på Grace. Massor med coola stolar, soffor och ljus-grejer piffar upp runtom på våningarna. Fyra olika matställen fanns att välja på, Fyra bar/dans/party ställen, Spa såg ut att erbjuda bra behandlingar och relax. Men tax-free var nu sådär, same same utbud...lite större annars inget märkvärdigt enligt min smak. Det är nu tystare motorer på färjan och man hörde faktiskt inte något vid starten, mitt i allt var Grace ut på havet utan en massa buller.





















söndag 3 februari 2013

Naturens isväggar

Idag har vi varit ut på en frisk promenix i skogen och via berget bredvid vårt boende. Bra att man nu kan gå på snöskaren utan att sjunka genom. Och vid ett ställe fann vi dessa fina isväggar, tänk vad naturen kan skapa för konstverk, snyggt!