lördag 2 mars 2013

Tjejhäng och Mello

Lugn och snöig dag. Började dagen med att åka till frissan för att bli ompysslad och bli fin i håret, super skönt och vännen A. fixade mitt hår så snyggt, gillar min nya färg :-)
Ikväll e det tjejhäng/middag hos Vännen L., käkat gott och en massa snack-uppdatering e det som gäller för oss. Och nu har vi 5 bänkat oss i soffan för att kolla semi av mellon (melodifestivalen 2013) med chips, choklad och vin, yes lördagsmys!















fredag 1 mars 2013

Yr, Yoga, Turkisk peppar & Färska jordgubbar

Jiiippiiii, och nu är det ledig helg :-)
Men dagen börja inte så smidigt...jag åkte på jobb och hade datorn hemma, yrboll Sophia säger jag till mig själv, så då blev det att åka hem igen och hämta datorn för att kunna jobba någe idag...
Denna helg inledde jag med poweryoga-pass, oj vad det va skönt att få koppla av och varva ner efter veckan som varit.
Ikväll blev vi bjudna på middag till Jomala hos mor&far. Super att få sitt ner till dukat bord, vi fick asiatisk kyckling med ris och surdegs batong. Och till efterrätt fick vi Turkisk peppar kesella med färska jordgubbar, mmm, gott åt magen. Super Friday :-)









torsdag 28 februari 2013

Vår dag är det idag

Idag har jag och min kärlek vår förlovningsdag. Vi firar vår 3-åriga förlovningsdag, (ja...ja...inga klockor har hunnit ringa ännu för oss men med tiden ska det nog bli bröllop.... ;-) ).
Till gåva idag fick jag ett nytt träd av min fästman, ett Citrus Mitis träd, vilken raris han är, jag som gillar träd som ger frukter så det var en fin fin gåva :-) nu hoppas jag att trädet kommer att ge oss en massa goda frukt, det har nu redan några frukter på sig...
Av mig fick han ett kärlekskort och en bukett med tulpaner så nu har vi fina blommor och ett nytt fint träd hemma.
Puss & Kram för en fin torsdag och den sista februari :-)













Kursdagar

Är idag inne på kursdag två. Igår och idag går jag på kurs. Trevligt att få möjlighet att utvecklas, sitta och lyssna, lära sig nya grejer och gå tibax på jobb med en del nya idéer i bagaget.











onsdag 27 februari 2013

Snart...blir det nytt matbord&stolar

Oijsan så var det sålt.....Ikväll har jag sålt vårt matbord+stolar. 
Så nu är jag i full gång och söker efter nytt matbord+stolar.
YES, äntligen, snart blir det ny möbel till vårt kök :-)
Troligen blir det ett kvadratisk matbordet för 8 personer,
(ett sånt bord har min brosa och jag tycker att all dukning&mat oftast rymms så bra på bordet,
och att det är bra med plats för folk att sitta runt ett kvadratisk bordet).
Har ikväll kollat på lite modeller som nedan:








tisdag 26 februari 2013

Super Service

Alltså gud så skönt och ha en sån fin service som att få middag serverad då man kommer hem från jobb. Det har vi fått njuta av både igår och idag. Snälla rara blivande svärmor har haft middag fixad åt oss när vi kommit hem från jobbet, lyx säger jag!
Vi har haft Andreas föräldrar hos oss sedan i helgen, de har hjälpt oss med en del olika grejer och så har de fått koppla av med lite semester :-)
Imorgon åker de hem, så ikväll ska vi bara ta det lugnt och umgås här hemma.





måndag 25 februari 2013

Mullbär - smakar som kola

Har ni smakat mullbär? De e ju så goda, jag har börjat gilla dessa bär. Super Go söt kola smak har bären och de passar bra som nyttiga snacks.
Ikväll satte jag mullbär i salladen som vi käka till middag, mums! Det sägs att mullbär är bra för både hår och ögon samt att de stärker njurar och lever, och det bästa är att bären kan stabilisera din blodsockernivå, så när suget kommer...ta en näve med mullbär, gott :-)





söndag 24 februari 2013

Solig dag

Yes, Idag fick vi ta in sol energiii och njuta av en otrolig fin ute dag. Värme och vårkänslorna börjar komma fram...