lördag 20 april 2013

Helg-myys

En del av denna helg har vi spenderat i Sthlm. På lördag dag drog vi ut på besök till tekniska museet med våra vänner M&O, efteråt gick vi på fika i solen. Äntligen börjar det bli liite mera värme i solen :-)

På kvällen gick vi ut på par middag, det blev libanesisk mat för oss, mums!
Efter middagen drog vi vidare till RAW comedy club för kvälls show, aj aj magen sjuk efter allt skrattande. En Bra show och underhållning bjöds det på.

Idag Söndag blev vi bjuden på en god frukost hos vännan M&O före vi åkte mot färjan för hemfärd. Färden hem gick bra och ikväll hann vi oxå på födelsedags kalas för mitt gudbarn L. Stora killen som fyller hela 6 år idag.

En Fin och solig helg som har bjudit på en massa gott :-)









































fredag 19 april 2013

Weekend

Bokat och klart för weekend.
Väskan packad och Hunden på dagis. Ser fram emot en avkopplande helg med gott sällskap :-)

onsdag 17 april 2013

Maxinge Centrum

Nästa vecka öppnar Maxinge centrum. Äntligen blir det ett köpcentrum på Åland. I Maxinge centrum öppnas det runt 20 butiker, allt från kläder, skor, blommor, smycken till mat & dryck. Blir nog bra med lite mera utbud av butiker här på ön :-)





tisdag 16 april 2013

måndag 15 april 2013

Kuddfest

Idag har vår hund Asterix haft kuddfest hemma när husse & matte har varit på jobb. En mycket rolig dag tycks det har varit när rummet ser ut som en hönsgård då vi kom hem. Ojoj dessa ljuvliga, älskade, irriterande, mysiga husdjuren. Fast de gör hyss ibland så är de nog rara :-) Han fick stå och se på och skämmas när jag städade upp efter dagens förstörda kudde som får hamna i majbrasan i år!





söndag 14 april 2013

SöndagsBrunch

Idag hade jag bokat bord för oss på Övningsrestaurang Hjorten som ordnade med Brunch denna helg.
Oj vaov vad mycket god mat som det bjöds på av eleverna på Ålands hotell- och restaurang skola. Det var lite lyxigt att bara få plock åt sig av stående borden. Det serverades sill, ägg, olika pålägg, ostar, röror, bröd, mannagrynsgröt, vispgröt, sallader, bacon, omelett, paj, soppor, stekt ägg, smoothies, frukter, ålandspannkaka, chokladmousse, äppelkompott, tryffel, olika kex, våfflor. Ja, en massa gott käk fick vi ta av så idag har vi energiii för flera :-)
Jag skulle gärna gå oftare på Brunch gillar att äta frukost ganska sent i lugn och ro då det är helg.