lördag 16 mars 2013

Kalas

Ikväll är det kalas för vännen L. Vi är ett helt gäng som är ut och firar hennes födelsedag. Party Party :-)













fredag 15 mars 2013

VÅRT hus

Tänkte idag bjuda på lite bilder på vårt hus som finns ute på nätet. 
Gå in på denna hemsida  http://www.norahus.ax/index.php/sv/galleri/backlund-20#!norahus.backlund5 och där finns det några bilder i gallerian på vårt hus. Bilderna i galleriet är tagna sommaren 2012 och det är byggfirman Nora-hus som byggde vårt hus.

Lemland, Björkudden - Mastberget

torsdag 14 mars 2013

Fönsterlampor

Nu har vi fått upp fönsterlampor i vårt sovrum, det blev denna modell som nedan:



onsdag 13 mars 2013

Party kväll med tjej-kollegorna

Ikväll blev det en party kväll med mina tjej-kollegor. Vi partya med att prova bh & underkläder, alltid lika roligt med bh-party. Och denna gång fick vi prova nyheter ur vår kollektionen som bikini och super snygg rosa tunika till sommaren. Oj så härliga färger i denna kollektion. Trevlig kväll med tips, provande och fika.













måndag 11 mars 2013

Nyfiken hund

Och så hände det en liten olycka igen för vår hund Asterix. Alltså hohoo, då han är så nyfiken och skall alltid gör en massa hyss, (han e lite som emil i lönneberga!).
Igår försökte Asterix med "pilkning" men det gick ju inte bra, kroken in tassen, ajaj så idag blev det veterinär besök och narkos ingrepp igen. Men nu mår han bra igen efter han blivit omplåstrad, och nu hoppas jag att vi inte behöver besöka veterinären på en tid...(några veckor..)



söndag 10 mars 2013

En dag på isen

En dag på isen med family: pilkning, fika, sol och frisk luft. Skönt och avkopplande med ledig söndag.