lördag 12 januari 2013

Bar & Grill Kväll

Ute middag med niesby gröbbor. Ikväll drog vi ut till Dinos bar & grill, det blev att käka burgare och nu njuter vi av en massa goda drycker: öl, vin, drinks...gott, natten är lång :-)













fredag 11 januari 2013

Friday

T.G.I Friday :-)
Promenix, Middag, Bastu, Svalkande Öl, På Spåret. Fin start på helgen!











torsdag 10 januari 2013

Snabba Paleoscones

Blev sugen på scones så då hitta jag detta recept och fixade ihop snabba och enkla scones till middagen. Lite annorlunda recept med banan och kokosmjöl i men goa blev dem, recept nedan;

Paleoscones:
1 banan
1 ägg
1 dl mandelmjöl
1 msk kokosmjöl
1 tsk bakpulver
Nypa salt

Rör ihop allt och klicka ut 4 småscones. Grädda i 200 grader i ca 10 min. Superenkelt, snabbt fixat och Supegoda :-) Ovanpå strödde jag på lite sesamfrön, tror det oxå skulle passa med kokosflingor.




onsdag 9 januari 2013

Surprise :-)

Surprise och kidnappnings middag blev det ikväll med tjej-gänget. Vännen M. har blivit ett år äldre så ikväll drog vi ut henne på middag med oss för att fira hennes födelsedag :-)
Vi hade bokat bord till Smakbyn, (michael björklunds nya resturang). Första gången jag besökte Smakbyn, vilket fint ställe och vad god mat! Mums, vi fick njuta av 3-rätters fine dinning meny, tummen upp! Det kommer absolut att bli flera besök och middagar på Smakbyn - Ålands nya matmekka, kolla in deras hemsida: www.smakbyn.ax























tisdag 8 januari 2013

Choklad

Choklad gör en glad :-)
Men vilken ask ska jag välja ikväll....





söndag 6 januari 2013