fredag 11 maj 2012

Fredagsmys

Fina Fredagsmys med mina family tjejerna Rösgren x 4
Mmmm rökta räkor har vi käkat samt en massa tilltugg:
ostar, jordgubbar, melon, kex, batong och vin.
Nu e det nog relax och helg!



onsdag 9 maj 2012

Gullvivan

Finns nu massor av fina blomman gullvivan ute vid och runtom vårt boende. Det e nog så fint på våren med en massa blommor och då man får njuta av fina naturen när man går på promenader med hunden. Och annars läste jag om att gullvivans blomma brukades förut för att läggas i vin samt till färgning av brännvin och snus, det e inte illa det. . . . och jag visste inte blomman var en ört och den kan oxå användas till sallad och bakverk. Det e ju så fint med riktiga blommor vid dekoration, så nu vet man vad man kan använda nästa gång det skall dekoreras, gullvivan :)

Gullviva är en flerårig ört med en basal bladrosett
och blomman är ju Ålands landskapsblomma.

Blomman smycken är ju så snyggt se bilden här nedan:
Besök www.guldviva.com för mera info och
se deras webshop för mera smyckes bilder

Det är på Guldviva som de skapar dessa fina smycken, det är ålandska handgjorda smycken. Själv har jag halsbandet blomman, flera olika örhängen, armband från Guldviva. Dessa smycken är handgjord i nickelfritt 925 Sterling silver eller 18K guld. Kolla gärna in deras hemsida.

måndag 7 maj 2012

Hundvakt

Idag har vi haft hundvakt åt Asterix, syster Erika har tagit hand om honom. Och nu är hunden så trötter efter en intensiv dag/kväll med mycket lek och lång länk med syster, tack för hjälpin Erika, nu kommer vi att sova gott :)


söndag 6 maj 2012

Racer helg



Oj vad denna helg har gått snabbt (igen!). Det hann ju bara bli fredag. . .och nu redan är det söndag kväll. . .
Men en mycket fin helg har jag haft: träffat mina gamla kollegor, vi hade reunion kväll med badning/middag/utgång, alltid lika QL att ses och vilket gäng vi var i app-supporten :)
Och igår kom min rara syster yster Erika till oss, super att ha henne här nu så får vi umgås och hitta på skoj tillsammans :)
Snart e det då ny vecka och nya tag, ha en fin vecka alla!
Kram // Sophia