lördag 4 maj 2013

Körkonsert

Ikväll var jag och farsan och lyssna på Vivakören i Mariehamns Stadshus. Morsan är med i damkören som hade kvällens konsert. Bra uppträdande med sång/texter/koreografi.
Man blir ju själv sugen att igen få möjligheten att uppträda på konsert och showa som jag gjorde ganska ofta då jag var tonåring. Musik och sång e så fint!









fredag 3 maj 2013

Projekt gungstol

Vi håller nu på med att fixa upp en gungstol som jag fått från mormor&morfars vind. Nu har vi fått bort all gammal färg av gungstolen så nästa steg blir att putsa och slipa den fin. Efter det ska den målas med ny fräsch färg :-)



torsdag 2 maj 2013

onsdag 1 maj 2013

Bollaglass



Och ingen BOLLAglass ficka man köpa vid Lemströms kanal, äsch och jag som brukar äta årets första lösglass den 1:a Maj. Nåja, jag får ta det en annan dag då.
En av mina favvo smaker på bollaglass - Salmiak.

Annars har det varit en lättsam första maj dag idag, varit på pilates träning, solig promenad med hunden, diskat och städat upp lite efter gårdagens kalas hos oss, haft mor, far, brorsan och mitt gudbarn på middag.

ValborgsMingel

Igår kväll var det fullt hus hos oss. Vi firade in Valborg med 'gänget' våra niesby vänner. Så skojigt att träffa alla efter en lång och mörk vinter. Nu kom vi oss ur idet och får ny fart inför sommaren.
Vi firade med brasa, knytis middag, snacks, söta pajer till kaffet och förstås blev det en del dialekt snack för oss, nice :-) tackar för en fin fin kväll!!!





















måndag 29 april 2013

Äntligen!!!

Äntligen fick vi leverans från Mio! Idag fick vi hem nya matbordet och stolarna, yes, allt passa bra hos oss och vi blev nöjda med nya köpet. Nu finns det plats för flera vid samma matbord när vi har gäster och middagar, super :-)













söndag 28 april 2013

Helgen kom och gick

Men en solig och fin helg har det varit. Igår blev det shopping på nya köpcentret maxinge, fika, lunch på stan och en lång promenix i skogen. Idag passade vi på att städa och fixa upp här hemma, tvättat och plockat bort vinterkläder, planterat lite växter, solat på altan :-) och nu bara ligg på soffan och gör inget.