lördag 23 februari 2013

Ölprovning och Middag

Har ikväll besökt Stallhagen där de brygger eget öl. Först fick vi rundvandring i bryggeriet med info om ölen och efteråt blev det Ölprovning med goda tilltugg som gjorde att ölens rätta smak kom fram i munnen. Gott och intressant :-)
Senare blev vi serverad middag, vi fick välja mellan kött eller fisk. Jag valde fisk och fick en så god lax. Efterrätten bestod av kladdkakemuffins med grädde och till den serverades mörk öl, alltså ja, öl till efterrätten och det passade jätte bra ihop.
En ljuvlig kväll och en massa goda smakupplevelser fick vi ta med oss hem efter vårt besök på Stallhagen. Ni som både gillar och inte gillar Öl ska absolut besöka Stallhagen och få uppleva dess goda Öl, tummen upp för Åländsk Slow Beer. Mera känsla, Mera smak :-)

















fredag 22 februari 2013

Mega Gotti bollar

När suget kommer så är det gott att fika med havrebollar och/eller kokosbollar. Detta ställe i stan erbjuder dessa gotti bollar som är lite 'större' till storlek, bra det :-) då behöver man inte köpa fler stycken för att få gotti suget mättat.



torsdag 21 februari 2013

Asterix nya look

Vaov vilken förändring, vi fick hem en fräsch och fin hund efter trimningen (plockning av hår). Super bra hund frissa hade Asterix tid hos denna gång, han fick en ny look!







onsdag 20 februari 2013

Happy Birthday Party

Och ikväll har vi firat :-)
The Family kom över på födelsedagskalas och Andreas fick fina gåvor av dem.
Under kvällen bjöd vi på pajer med sallad och cheesecake till kaffet.
Nu e magen mätt och sinnet glatt, vi hade en skojig kväll tillsammans. Tack tack :-)

























Hipp Hipp Hurraaa

 
Massor med varma Grattis pussar & kramar,
vill jag önska min kära sambo och fästman Andreas som idag fyller år!

Ikväll skall det firas med en massa gott :-)
 
 
 

tisdag 19 februari 2013

Hund Frissan

Ikväll har vi tvättat Asterix inför sitt besök hos frissan. Imorgon har han tid bokad för några timmars trimning av sin päls, hoppas det blir bra och han får bli snyggast i 'stan' tills morgondagens kalas... :-)
Nu just är hans päls tjock och lång, (jag önskar att det också blir mindre hår som kommer att låssa från honom efter hans frissa besök = mindre dammsugning för mig :P)





söndag 17 februari 2013

Jag Vann

Yes, det blev vinst för mig! Jag var med i en gilla & dela tävling på Facebook som butiken SoFia mode&design hade ordnat. Jag vann en scarf :-) och det passade mig super som använder scarf dag som natt...(och som min kollega S. skrev till mig, scarf till scarf-fia, tiihiii).
Trevligt att ha tur 'ibland'.