lördag 23 mars 2013

Lördags Trip

Idag har jag och sambo spenderat dagen på den svenska sidan. Vi har besökt Stockholm Quality Outlet i Barkarby, där blev det shopping och förstås blir man sugen på att skaffa en massa grejer som man inte var ut för...men prova kan man ju alltid :-)
Det blev oxå en sväng till Heron City och Kungens Kurva. Där hann vi prova och kolla på lite grejer som snart behövs införskaffas. Och så gott käk fick vi idag på O'Learys, mums, bra ställe och bra mat/dryck.
De e fint att kunna åka på en dags trip över till Sthlm, åka med morgon färjan och kom tibax med kvälls färjan. Och på vägen hem fick vi lyssna på Arvingarna som hade spelning på färjan, det börjar bli några år sedan jag hade dem som idoler, men helt bra musik underhöll dom med, trevligt :-)























fredag 22 mars 2013

Bagarstugans godsaker

Bagarstugan har en massa gott att välja på, allt från salta pajer, sallader, smörgåsar till söta pajer och bakverk. Äppelpajen 'Hälsan Själv' är en favvo paj som jag brukar ta när det jag är på fika.









torsdag 21 mars 2013

Inför påsken

Det närmar påsk och pyntet skall nu tas fram. Vilken färg ska man ha på fjädrarna i år? Hur många ägg ska man måla? Och hur mycket Pasha ska jag göra så det inte tar slut så snabbt?

I stan har det nu pyntats med tulpaner och fjädrar:



onsdag 20 mars 2013

Beställning

Väntar på vår beställning från Mio, när skall den komma.... Vill ju få hem nya möblerna nu!!!?





tisdag 19 mars 2013

Önskar mig

Har hittat en sån fin och mysig fårskinns filt, önskar att en sån kommer att bli min nån dag. Nu just skulle fårskinns filten va super att använda och ha runt sig när man vill börja sitt ute på altan och vår sola :-)



måndag 18 mars 2013

Rocka - Utlottning

Idag ska jag tipsa er om en liten måndags utlottning av Takkronan Rocka, det är Aveo som lottar ut denna snygga takkrona från Lyktan. Aveo bedriver planerings-, byggnads- och inredningsverksamhet där mjuka världen är högt skattade. 
Gå in på denna sida för att delta och få mera info: 

Lycka till :-)

Bild på Takkronan Rocka

söndag 17 mars 2013

Trädgårdsinspiration

Nu började det klia lite i mina fingrar och visioner för vår trädgård började bubbla i mitt huvud...
Idag var vi på ÅlandsMässan 2013 och då passade vi på att lyssna på Bosse Rappne från äntligen hemma. Han gav tips på att lyckas i trädgården och han berätta om olika alternativ för trädgården - vad bör man tänka på, vilken slags jord man ska använda samt visade han olika bilder åt oss lyssnare. Oj, nu längtar jag efter att det ska bli vår, men snaaaart är den här :-)