tisdag 22 maj 2012

1 år på Björkudden



Helt otroligt, känns ju som det nästan var igår som vi flyttade in i vårt nybyggda hus. Tänkt det, Nu har vi redan bott här på Björkudden över 1 ÅR. Vår första natt i huset var mellan den 21-22 Maj år 2011. Kommer så bra ihåg känslan och ja, lite pirrigt var det nog att flytta till eget HUS, måst jag bli stor nu var en fråga som dök upp i huvudet?! eget boende....Allt vi hade fixat med, planerat, tagit beslut för, jobbat, byggt, beställt, städat o.s.v. JA, alltså vilket projekt det var att bygga eget hus, men OJ så härligt det är att ha det som man själv vill bo idag och som man önskar.
Vi är både nöjda och trivs super bra här ute i skärgården/skogen, ändå har vi nära till stan/jobb. Tacksam att vi klarade resan genom byggtiden och kan njuta av allt vi tog fram och fixade tillsammans. (Javisst inte sticker jag under stolen med att det var flera tunga dagar, kvällar, nätter, veckor, MÅNADER ibland MEN det är värt ALLT när vi nu har vårt underbara resultat, ett eget hus!) Och detta skulle vi inte klarat av utan varandras stöd!
Vi gjorde det - jag & min fina super rara Sambo & Fästman A. Och nu fortsätter vår resa här på Björkudden, att bo in oss och njuta av varje fin dag i vårt hem.



Inga kommentarer: